Αναζήτηση
Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Όλα τα πρωταθλήματα BMX της Ιαπωνίας

7 Οκτωβρίου 2024

Η Toyo Τire θα είναι κορυφαίος χορηγός του 41ου Πανιαπωνικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας BMX Racing, που θα διεξαχθεί στο Οϊζούμι Ριοκούτσι ( Κίτα-κου, πόλη Σακάι, νομός Οσάκα) το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες BMX χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε «αγώνα δρόμου», στον οποίο οι συμμετέχοντες αγωνίζονται για τη σειρά τερματισμού σε μια ανώμαλη διαδρομή, και σε «αγώνα ελεύθερου στυλ», στον οποίο οι συμμετέχοντες εκτελούν τεχνάσματα εντός χρονικού ορίου και ανταγωνίζονται για την πρωτοτυπία και τη δυσκολία. Ο «αγώνας δρόμου» αποτελεί επίσημο αγώνισμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και ο «αγώνας ελεύθερου στυλ» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021. Και τα δύο αγωνίσματα BMX διεξήχθησαν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και προσελκύουν την προσοχή ως μέρος του κόσμου των ακραίων αθλημάτων.

Πρόκειται για το κορυφαίο τουρνουά στην Ιαπωνία και χρησιμεύει ως προκριματικό για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν αθλητές BMX από όλη τη χώρα, οι οποίοι θα αγωνιστούν για τον τίτλο του Ιάπωνα πρωταθλητή.

Προκειμένου να υποστηρίξει τους αθλητές BMX που διεκδικούν τον κόσμο, η Toyo Tire άρχισε να χορηγεί το τουρνουά το 2018 και είναι ο κορυφαίος χορηγός από το 2019. Επιπλέον, τρία μέλη της GAN TRIGGER, της πρώτης επαγγελματικής ομάδας BMX της Ιαπωνίας που υποστηρίζεται από την εταιρεία μας, οι Yoshimura Ikkan, Shimada Ryo και Nishimura Neneka, έχουν προγραμματίσει να συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά.

Όπως και πέρυσι, θα υπάρχει ένας χώρος εμπειρίας BMX στο χώρο διεξαγωγής, επιτρέποντας σε όσους δεν έχουν ξαναδοκιμάσει το BMX να γνωρίσουν τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του αθλήματος.

Μέσω της χορηγίας μας σε αυτό το τουρνουά, υποστηρίζουμε κορυφαίους αθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο βοηθώντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των αγώνων BMX.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του τουρνουά  bmx-nationalchampionships (μόνο στα ιαπωνικά).

 

 

Τελευταία Νέα