Αναζήτηση
Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νίκη στην κατηγορία στο Ράλι Cross Country της Ασίας

26 Αυγούστου 2024

Τα ελαστικά Open Country M/T της Toyo Tire εξασφαλίζουν τη νίκη στην κατηγορία στο Ράλι Ασίας 2024

Ένα Toyota Land Cruiser Prado 150 εξοπλισμένο με ελαστικά εκτός δρόμου Open Country M/T , της Toyo Tire για φορτηγά και SUV νίκησε στην κατηγορία T1G (βενζινοκίνητο όχημα) στο 27ο Ράλι Ασίας Cross Country (AXCR) 2024, που διεξήχθη στην Ταϊλάνδη, από τις 11 έως τις 17 Αυγούστου.

(Αριστερά: Η νικήτρια ομάδα FLEX SHOW AIKAWA Racing με την TOYO TIRE, Δεξιά: Το Land Cruiser συμμετέχει στον αγώνα)

Το AXCR είναι ο μεγαλύτερος διεθνής αγώνας ράλι ανωμάλου δρόμου στην Ασία, πιστοποιημένος από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτων (FIA). Η ομάδα, «FLEX SHOW AIKAWA Racing with TOYO TIRE», συμμετείχε στη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, καθώς είχε συμμετάσχει για τελευταία φορά το 2019. Φέτος το AXCR κάλυψε περίπου 2.100 χιλιόμετρα μεταφέροντας τους αγωνιζόμενους από το Σουράτ Τάνι της Ταϊλάνδης στο Καντζαναμπούρι.

Ο οδηγός της ομάδας, Masato Kawabata, πρεσβευτής των ελαστικών Toyo Tire, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο στην αρχή, αλλά μέχρι την πέμπτη ημέρα, οδήγησε το αυτοκίνητο στη δεύτερη θέση. Την έκτη και τελευταία ημέρα, το αυτοκίνητο εξασφάλισε την πρώτη θέση, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού με διαφορά 1 λεπτού και 30 δευτερολέπτων από το επόμενο αυτοκίνητο και κερδίζοντας την κατηγορία του.

Τα ελαστικά Open Country M/T του αυτοκινήτου, διαστάσεων: LT265/70 R17, επέδειξαν εξαιρετική απόδοση εκτός δρόμου και συνέβαλαν στην επίτευξη της νίκης του αυτοκινήτου στην κατηγορία του.

Η Toyo Tire βελτιώνει τις επιδόσεις των ελαστικών για φορτηγά pickup και SUV επιστρατεύοντας την εμπειρία από τη συμμετοχή σε αγώνες εκτός δρόμου που διεξάγονται σε σκληρά περιβάλλοντα στην ανάπτυξη των προϊόντων, αξιοποιώντας τις γνώσεις που αποκτώνται μέσω των αγώνων για να παρέχει αυξημένες υψηλές επιδόσεις, υψηλής ποιότητας και ελκυστικά προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο.

[Σχόλιο του διευθυντή Sho Aikawa]
«Αυτή η νίκη κατακτήθηκε χάρη στην ενότητα της ομάδας. Ξεκινήσαμε το AXCR το 2011 και επιτέλους πετύχαμε μια νίκη. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας».

[Σχόλιο του Masato Kawabata]
«Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συμμετείχα στο AXCR μετά από πέντε χρόνια, αλλά ήταν ένα δύσκολο ράλι εξαιτίας ενός συνδυασμού διαφόρων παραγόντων, όπως οι δυσλειτουργίες του μηχανήματος και οι στρατηγικές της διαδρομής. Ωστόσο, κάθε φορά που συνομιλούσα με τα μέλη της ομάδας και τον συνοδηγό μου, λάβαμε μέτρα και μπορέσαμε να προχωρήσουμε. Επίσης, το ελαστικό Open Country δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα ακόμη και σε ένα σκληρό ράλι και συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι είναι ένα αξιόπιστο ελαστικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Toyo Tire που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και όλους όσους με υποστήριξαν. Σας ευχαριστώ πολύ».

■Σειρά ελαστικών Open Country

Το Open Country είναι η εμβληματική σειρά ελαστικών της Toyo Tire για SUV. Παρουσιάστηκε το 1983 και η συγκεκριμένη σειρά έχει επιτύχει πολλά συγκλονιστικά αποτελέσματα, με επιτυχίες τόσο στο Ράλι Ντακάρ όσο και στο BAJA 1000, που φημίζονται ως οι πιο σκληροί διεθνείς αγώνες εκτός δρόμου στον κόσμο. Η Toyo Tire ανατροφοδοτεί τις γνώσεις που αποκτά από αυτές τις εμπειρίες στην ανάπτυξη προϊόντων. Οι υψηλές βασικές επιδόσεις που καλλιεργήθηκαν μέσω των αγώνων και ο επιθετικός σχεδιασμός των προφίλ των ελαστικών έχουν αξιολογηθεί ιδιαίτερα στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, την πατρίδα των μεγάλων SUV.

Στην Ιαπωνία, τα προϊόντα που χρησιμοποιούν «λευκά γράμματα», τα οποία εμφανίζουν το εμπορικό σήμα και το όνομα του προϊόντος με τρισδιάστατα λευκά γράμματα στο πλάι του ελαστικού, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των χρηστών που ενδιαφέρονται για την υπαίθρια χρήση και τις νέες τάσεις και των οδηγών που απολαμβάνουν την εξατομίκευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, ανατρέξτε εδώ:
Open Country

Τελευταία Νέα