Νέα
Η ομαδα EV Racing πρωτη στο 24ωρο μαραθωνιο του Μαροκο
18 Μαΐου 2012
Το Toyo Tires Trophy Truck κερδίζει στο Ράλι
Toyo Tire Ευρώπης GmbH. Βίλλιχ, Γερμανία. Ο Eric Vigouroux, μαζί με το συνοδηγό του, Alex Winocq, κέρδισαν την 4η ειδική διαδρομή του 24ωρου Μαραθώνιου Παντός Εδάφους στο Μαρόκο. Η νίκη τους στην τελική διαδρομή σηματοδοτεί επίσης τη νίκη τους στη γενική κατάταξη.
Το Chevrolet Trophy Truck χρειάστηκε ειδική τροποποίηση για να ανταπεξέλθει στις ασυνήθιστες και άγριες θερμοκρασίες των 500C. Ωστόσο, η επίδοση των ελαστικών Open Country M/TR, διαστάσεων 37x13.5 R17, ήταν άψογη. Κατά την τελετή ολοκλήρωσης του ράλι, ο Vigouroux ανέφερε στη νικητήρια ομιλία του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Toyo Tire για την ποιότητα των προϊόντων της».
Το 24ωρο Μαραθώνιο Παντός Εδάφους στο Μαρόκο ήταν το ράλι επαναφοράς του Vigouroux και του συνοδηγού του, Alex Winocq, έχοντας ήδη κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA 2Wheel Drive το 2010, με εξοπλισμό ελαστικών Toyo Tire. Κάποια οικογενειακά θέματα του Vigouroux σε συνδυασμό με την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Alex στη μάχη του κατά του καρκίνου έκαναν αδύνατη τη συμμετοχή τους σε ράλι το 2011.
Ο Eric Vigouroux βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης του νέου πρωτότυπου αγωνιστικού φορτηγού για το Ντακάρ 2013. Οι δοκιμές ξεκινούν το Σεπτέμβριο και το φορτηγό θα είναι και πάλι εξοπλισμένο με ελαστικά Toyo Tire, χάρη στη δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη απόδοσή τους.
Μετοχή δείκτη ESG FTSE4Good Index Series
Η εταιρεία επιλέχθηκε για έκτη συνεχή χρονιά
Νίκη στην Κατηγορία Παραγωγής στο Ράλι Ντακάρ 2025
Miura – 1η θέση, Ράλι Ντακάρ 2025
«Βιώσιμα» ελαστικά Open Country για το Ντακάρ
60% βιώσιμα υλικά
Η Toyo Tire εκθέτει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο
Εστίαση στις σειρές Proxes και Open Country
Η Toyo Tire λαμβάνει πιστοποίηση SBT
Στόχος μείωσης των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου
Ιδρύεται νέα εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ
Εταιρική αναδιάρθρωση
Το νέο Outlander PHEV με ελαστικά Open Country
Τα ελαστικά Toyo επιλέχθηκαν για τη Mitsubishi
Διαδοχικά πρωταθλήματα SCORE Trophy Truck
Ο Alan Ampudia παίρνει τον τίτλο του 2024
Τερματισμός στο βάθρο για το πρωτάθλημα NLS
Νικητές του NLS 2024 παίρνουν τη 2η θέση