Αναζήτηση
Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Τire χορηγός του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Γυναικών AIG

20 Αυγούστου 2024

Η Toyo Τire χορηγεί το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών AIG για έκτη συνεχή χρονιά. Η Toyo Τire θα είναι και πάλι αρωγός και το επίσημο ελαστικό αυτού του Major του γκολφ που θα διεξαχθεί μεταξύ 22 - 25 Αυγούστου.

Φέτος, το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών AIG θα διεξαχθεί στο εμβληματικό γήπεδο του St Andrews Old, η τρίτη φορά που το τουρνουά διεξάγεται στην «πατρίδα του γκολφ» από την έναρξή του το 1976.

Ένα από τα πέντε Majors του γυναικείου γκολφ, το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών AIG προσελκύει τις καλύτερες αθλήτριες του γκολφ.  Η Nelly Korda, νούμερο ένα στον κόσμο, ηγείται ενός πεδίου 144 κορυφαίων παικτριών στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια του γκολφ Lilia Vu θα επιστρέψει για να υπερασπιστεί τη νίκη της το 2023. Την προηγούμενη φορά, οι θεατές στην έκδοση του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Γυναικών AIG στο Γουόλτον Χιθ παρακολούθησαν έναν υπέροχο τελικό γύρο από την Vu, η οποία ξεκίνησε ισόπαλη, αλλά κατάφερε να ξεφύγει από την Charley Hull και να κατακτήσει τον τίτλο με έξι χτυπήματα.

Η Toyo Τire είναι συνεργάτης του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Γυναικών AIG από το 2019, όταν διεξήχθη στο Γουόμπερν της Αγγλίας. Θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης σε όλη την Ευρώπη.

 

Τελευταία Νέα