Αναζήτηση
Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νίκη στο Ράλι Μαρόκου

18 Οκτωβρίου 2024

Στο Ράλλυ Μαρόκο 2024 που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, η Toyo Τire εξόπλησε την ομάδα Land Cruiser Toyota Autobody (TLC) με τα ελαστικά Open Country M/T R, κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά. Τα αυτοκίνητα Toyota Land Cruiser 300GR Sport της ομάδας κατέκτησαν τις νίκες στην κατηγορία τους στο αφρικανικό ράλι. 

Η νίκη ήρθε σε δύο κατηγορίες, στις οποίες συμμετείχαν τα αυτοκίνητα Land Cruiser 300 GR Sport της ομάδας. Το αυτοκίνητο #500, με οδηγό τον Ronald Basso πήρε τη νίκη στην κατηγορία Stock του αγώνα FIA, ενώ το αυτοκίνητο #701 του Akira Miura νίκησε στην κατηγορία Open Auto του εθνικού αγώνα που διεξήχθη ταυτόχρονα στην ίδια διαδρομή.

Το Ράλλυ Μαρόκου αποτελεί μέρος της υψηλότερου επιπέδου σειράς αγώνων ράλι-ρέιντ εκτός δρόμου στον κόσμο, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ-ρέιντ, που διέπεται από τη FIA. Ο αγώνας αποτελεί συνήθως προάγγελο του Ράλι Ντακάρ που ακολουθεί κάθε Ιανουάριο, με τη συμμετοχή πολλών οδηγών που κάνουν τις τελικές ρυθμίσεις στα οχήματα και τα ελαστικά τους πριν από την εκκίνηση στη Σαουδική Αραβία.

Υποστηρίζοντας την προσπάθεια της TLC για 12η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Stock του Ράλι Ντακάρ, τα ελαστικά Open Country M/T-R αναπτύχθηκαν ειδικά για να παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση σε δύσκολους δρόμους με έντονη κίνηση και δύσκολους αμμόλοφους.

Το Ράλι Μαρόκο είναι μια εξαντλητική διαδρομή 2.468 αγωνιστικών χιλιομέτρων που πρέπει να διανύσουν οι συμμετέχοντες σε πέντε απαιτητικά στάδια. Οι Miura και Basso αντιμετώπισαν με επιτυχία τις δύσκολες συνθήκες, κερδίζοντας στις αντίστοιχες κατατάξεις τους.

Η Toyo Tire αξιοποιεί την εμπειρία που απέκτησε από τους αγώνες εκτός δρόμου σε αντίξοες συνθήκες για να βελτιώσει την ανάπτυξη ελαστικών για φορτηγά και SUV, βελτιώνοντας τις επιδόσεις. Οι γνώσεις που αποκτώνται μέσω των αγώνων ενημερώνουν την ανάπτυξη προϊόντων, παρέχοντας υψηλότερες επιδόσεις, υψηλότερη ποιότητα καθώς και ελκυστικά προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Τελευταία Νέα